VISSZAÁLLÍTJÁK A KÖTELEZŐ KAMARAI TAGSÁGOT? MEKKORA LESZ A TAGDÍJ ÖSSZEGE?

2012. január elsejétől szűnt  meg a vagyonvédelemben dolgozók kötelező szakmai kamarai tagsága. Fialka György, az SzVMSzK újonnan megválasztott elnöke egyik fő feladatának tartja a  visszaállítását. A biztonsagpiac.hu információ szerint, „ha a tervei teljesülnek, jelentősen ki is bővülne a szervezet tagsága, az ugyanis kötelező lenne az önkormányzati rendészeti dolgozók, a fegyveres biztonsági őrök, az it-biztonsági szakemberek, de számos, takarítási szolgáltatást nyújtó vállalkozás számára is.”

Tagdíj összeg: A Nemzeti Televíziónak adott interjújában Fialka  azt mondta, hogy kb. 1500-2000 forintról lenne szó. „A vagyonőröknek jelképes tagdíjat kell majd csak fizetniük a jövőben, ezért a tagságért cserébe pedig védelmet és érdemi segítséget kapnak munkájukhoz. A kamara számára pedig mindez biztosíthatja a vagyonőrök és a vállalkozások felelősségre vonhatóságát is.”

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

————–

idézett részek forrása:

http://biztonsagpiac.hu/megreformalna-a-vagyonvedelmi-agazatot-a-kamara-uj-elnoke

5 Responses to VISSZAÁLLÍTJÁK A KÖTELEZŐ KAMARAI TAGSÁGOT? MEKKORA LESZ A TAGDÍJ ÖSSZEGE?

 1. ámulok meg bámulok szerint:

  A vagyonőrök a tagságért cserébe pedig védelmet kapnak munkájukhoz. A tagdíj mint védelmi pénz! 🙂

 2. Krisztián szerint:

  ezt az embert nagyon sokan fogják utálni!

  • Turcsányi György szerint:

   Nem fogják utálni,már utálják.Eddig sem tett a kamara a vagyonőrökért az égvilágon semmit,csak a nagy lózunk ment.Javaslom az új vezetés adjon magának kettő évet.Bizonyítsa be,hogy igenis van létjogosultsága.Propagálja az elért eredményeket,és ezt követően lehet beszélni a kötelező tagságról.Véleményem szerint ez lenne a járható út,nem pedig ígérgetni fűt-fát és nem lesz belőle semmi,a pénzt meg persze szedik!

 3. Peti Jené szerint:

  Induláskor 1500, a következő évtől 5000, + 5000 regisztrációs díj, mint a régi szép időkben.

 4. Károlyi Zoltán szerint:

  ameddig a vagyonvédelmi kamara kártékony aszisztálásával, a vagyonvédelmi cégek 75 százaléka nyilt ado és társadalombiztosítási, és költségvetési csalást hajt végre a munkavállalok és az állam kárára, ameddig a kamara belterjes választással a tagság nyilt megkérdezése nélkűl választ politikai alapon haverokat, cimborákat, vadász és gittegylet társakat a kamara vezetésébe, semmi morális joga tagsági dijat szedni, mert ahogyan eddig 25 évig semmit nem tettek a maffia szerű gazdasági bűncselekmények megakadályozására, most sem fognak !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.