TOBORZÁS: BRFK – JELENTKEZÉS JÁRŐRTÁRS KÉPZÉSRE

rendőrség

Budapest rendőrfőkapitánya pályázatot hirdet a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába járőrtárs beosztás betöltésére

(tiszthelyettesi besorolási osztály A besorolási kategória)

A pályázatra azok jelentkezését várják, akik 18. életévüket betöltötték, cselekvőképesek, állandó belföldi lakóhellyel, illetve legalább középfokú iskolai végzettséggel (érettségi) rendelkeznek, továbbá magyar állampolgárok és Budapest, valamint agglomerációjának lakosai.

A betöltendő beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr- járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak tapasztalt járőrvezetők (mentorok) irányítása mellett részt vesznek a járőrszolgálati feladatok ellátásában, objektumok őrzésében.

A felvételt nyert pályázók 2016. november 01. hatállyal a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkavállalójaként felnőttképzés keretében kerülnek beiskolázásra, melynek során 5 hónapos képzést és eredményes vizsgát követően őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A képzést sikeresen teljesítők a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományába kerülnek kinevezésre 1 év próbaidőre.

 • A felvételt nyert pályázók a képzés során munkavállalói (bruttó 129.000 Ft garantált bérminimum), a próbaidő alatt pedig a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény szerinti illetményre jogosultak.

 • Fentieken túlmenően az 1/2016. (II.25.) BM utasítás alapján a felvételt nyert pályázók bruttó 200.000 Ft/év cafeteria juttatásra jogosultak.

 • A képzés idejére napi egyszeri étkezést biztosítanak.

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaidőrend: képzés idején hivatali, a hivatásos állományba vételt követően vezényléses.

Ruhanorma: egyenruha

A pályázat feltétele:

 • fizikai alkalmasság;

 • pszichikai alkalmasság;

 • egészségügyi alkalmasság;

 • kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez;

 • büntetlen előélet;

 • bizottsági elbeszélgetésen való alkalmasság.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 • gépjárművezetői engedély megléte;

 • államilag elismert nyelvvizsga;

 • harcművészeti jártasság.

A jelentkezés határideje: 2016. szeptember 15.

Pályázati dokumentumok:

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes, olvasható, kézzel írt önéletrajzát, érettségi és hatósági erkölcsi bizonyítványának másolatát, valamint a kitöltött jelentkezési lapot és mellékleteit.

A pályázatot elektronikus úton a toborzo.brfk@budapest.police.hu címre, postai úton a BRFK Humánigazgatási Szolgálat részére (1139 Budapest, Teve u. 4-6.) lehet megküldeni, vagy előzetes telefonos egyeztetés alapján, személyesen is be lehet nyújtani fenti címen.

A munkakörre, illetve a felvételi eljárásra vonatkozó részletes felvilágosítást a BRFK Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak hivatali munkaidőben a 06-1/443-5000/31-595; 06-1/443-5000/32-888 és 06-1/443-5342-es telefonszámon, valamint elektronikus úton, a toborzo.brfk@budapest.police.hu címen.

A pályázót a szakmai vezetők személyes meghallgatást követően írásban értesítik döntésükről. A pályázatokat a kijelölt bírálóbizottság szakmai javaslata alapján Budapest Rendőrfőkapitánya bírálja el. Az érvénytelen, feltételeknek nem megfelelő, illetve határidőn túl benyújtott pályázatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

A fenti információ forrása, valamint A JELENTKEZÉSI LAP ÉS A FELVÉTELHEZ SZÜKSÉGES EGYÉB CSATOLMÁNY LETÖLTHETŐ INNEN: http://police.hu/a-rendorsegrol/kepzes/jarortars-kepzes-brfk

10 Responses to TOBORZÁS: BRFK – JELENTKEZÉS JÁRŐRTÁRS KÉPZÉSRE

 1. Géczi József ( tartalékos honv. törm ) szerint:

  érdekelne csak a a szolgálat tevés helye sajna nem megfelelő családos vagyok s Budapest messze van. Gyöngyös érdekelne. S mivel 17 évesen tettem esküt még sokáig tenném feladatom…ha van rá mód .

 2. Szegedi György szerint:

  Üdv mennék de már 60 éves elmúltam!

 3. Szegedi György szerint:

  Jelentkeznék csak már 60 éves vagyok!

 4. Bíró Márk szerint:

  Tiszteletem.Sajnos nyolc általánosom van de rendelkezem vagyonőr képzetséggel.Így lehet e jelentkezni.

 5. Válaszoló István szerint:

  Szegedi úr az új HSZT szerint nincs felső korhatár.Ha megfelel az elvárásoknak akkor véleményem szerint semmi akadálya!

  Bíró úr magának pedig javaslom a mégegyszeri átolvasást. A 8általános nem középfokú végzettség.

 6. Tamás Adrienn Anita szerint:

  Engem érdekelne. Most leszek 30-éves, Magyarbánhegyesi lakos vagyok, és mindig is vonzott ez a munkakör. Legalább azt csinálhatnám amit szeretek. Békés megyei munka végzéssel nincs ilyesmire lehetőség, vagy csak Budapesten?

 7. Tamás Adrienn Anita szerint:

  Már legalább is úgy értve gondoltam, hogy elvégezném a tanfolyamamot Pesten, és a munkavégzés helye pedig Békés megyében lenne, vagy ha ott is lenne lehetőség ilyen tanfolyamra az még jobb volna. Előre is köszönöm a válaszokat.

 8. Balázs János szerint:

  Miskolcról szeretnék jelentkezni és a kérdésem az, hogy a pályaalkalmassági orvosi vizsgálatot hol végzik? Itt a lakóhelyemen vagy Budapesten a jelentkezés után?
  Üdvözlettel. Balázs János, Miskolc.

 9. Timkóné Szatmári Ilona szerint:

  Tiszteletem! 52 éves vagyok, 20 évet dolgoztam hivatásosként a rendőrségen. Családi okok miatt szereltem le. Van-e lehetőségem jelentkezni? Üdvözlettel lona

 10. Kádár Attila szerint:

  Kotelezo az eretsegi?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.