TOBORZÁS! A RENDŐRSÉG FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐRÖKET KERES!

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Balatonfüredi Rendőrkapitányság felvételt hirdet
fegyveres biztonsági őr (munkavállaló) beosztás betöltésére.

A munkavállalás helye: Csopak, Nosztori Major. (Veszprém megye)

A munkavállaláshoz szükséges egészségügyi alkalmassági, pszichológiai alkalmassági vizsgálat, valamint eredményes elméleti, gyakorlati szakmai vizsga és lövészet, melyeket a munkáltató szervez és koordinál. A felvételnél előnyt jelent, de nem kötelező a személy- és vagyonőr végzettség. (Az alkalmazás mellett a munkavégzéssel össze nem egyeztethető munkavállalást kivéve másodállás bejelentést és engedélyezést követően vállalható.)

Felvételre 18. életévét betöltött, magyarországi állandó lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár kerülhet.

Bérjuttatás megegyezik a garantált bérminimummal, azaz havi bruttó 161.250. forint, a munkavállaló jogosult továbbá évi bruttó 200.000.- forint értékben cafeteria juttatásra, valamint a munkába járást tömegközlekedés és gépkocsi használat mellett is támogatja a munkáltató.

Érdeklődni Rausz-Fábián Mónika c.r. őrnagynál munkanapokon személyesen 7.00.-15.00. óra között a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon (8230 Balatonfüred, Fürdő utca 15.) illetve telefonon keresztül a 06-87/482-287/44-64 melléken lehet.

__________

a hír forrása: https://www.facebook.com/vagyonvedelem/?fref=ts

2 Responses to TOBORZÁS! A RENDŐRSÉG FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐRÖKET KERES!

  1. sejer istván szerint:

    Érdeklödni szeretnék aktuális -e még az állás hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.