TERRORIZÁL A FŐNÖKÖM

Történet az agresszív szolgálatvezetőről, akitől a beosztottak rettegnek, viszont a főnökei istenítik:

Levél: “Két éve dolgozom egy biztonsági cégnél, egy irodaházat őrzünk. A gondom 10 hónappal ezelőtt kezdődött, ekkor jött hozzánk egy új szolgálatvezető. Ő kegyetlenül sanyargatja a dolgozókat, mindenkibe beleköt. Vannak idősebb dolgozók is a kollégák között, őket rendre levéntrotylizza, levénbuzizza. Teszi ezt mindenki előtt. De nem csak őket, hanem a többi beosztottat is szereti lejáratni mások jelenlétében.

Csak úgy röpködnek a szájából a hülye, degenerált, barom szavak ha hozzánk beszél. Ha merünk szólni hozzá, akkor az a válasz, hogy „ne ugassunk, őt ne zavarjuk, mert ha egyszer dühbe gurul, akkor nem fog garantálni semmit sem.”

24/48-as beosztásban dolgozunk, neki köszönhetően pihenés-alvás nélkül. Ha valakit kiszemel magának, akkor azt se enni, de még WC-re sem engedi, és kirúgással riogatja.

A főnökökkel viszont kedves, ezért szeretik is őt, a területi igazgató kifejezetten isteníti, követendő példaként emlegeti számunkra. (Már csak azért is, mert ez a szolgálatvezető szabályosan szinte ott lakik a munkahelyen, bent van látástól vakulásig, rajtunk éli ki magát – a mi vesztünkre -.) Mikor láttuk, hogy milyen jó viszonyban vannak, akkor megkértük a területi igazgatót, hogy próbáljon már hatni egy kicsit a szolgálatvezetőnkre. A válasz az volt, hogy MÉG MI “legyünk vele türelmesebbek, megértőbbek, mert nem olyan régen vált el, és hogy ez viselte meg ennyire szegényt, és hogy egyébként milyen jó ember”. Hát ezt az utóbbit mi eddig nem igazán vettük észre!

És ezt az állapotot kell nekünk elviselnünk.”

 –

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

One Response to TERRORIZÁL A FŐNÖKÖM

  1. Béla szerint:

    Fogjatok össze, volt már ilyen az én praxisomban is. Ti vagytok az okai, birka módon viselkedtek, persze, hogy az ilyen primitív állat rajtatok éli ki magát, nem szabad, hogy vérszemet kapjon. Szerencsére az őrszolgálatnak vannak szabályai, betű szerint kell hozzá ragaszkodni, akkor türelmetlen lesz, hibázik, akkor,
    Ti jöttök!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.