SZIGET: JÓL TELJESÍTENEK A BIZTONSÁGI ŐRÖK

inkal2

Szerintem minden tiszteletet megérdemelnek a Sziget Fesztiválon szolgálatot teljesítő őrök. Nagyon nehéz körülmények között vannak, hiszen nem csak a hőmérséklet döntöget csúcsokat, hanem a rendezvény látogatottsága is. Ennek ellenére végzik a munkájukat, teszik azt, amit tenniük kell.

Többek közt egymás után kapcsolják le a drogárusokat. Így volt ez tegnap – tizenötödikén – is. A biztonsági szolgálat egyik munkatársa felfigyelt 2 emberre – mint később kiderült, egy testvérpárra -, akik a Fesztivál egyik táncos helyszínén gyanúsan viselkedtek, fehér port tartalmazó zacskókból kínálgatták az arra járókat. Miután az illetők észrevették, hogy tevékenységük lelepleződött, menekülni próbáltak. Azonban az őrök elkapták őket. Futás közben egyikük 2 darab simítózáras tasakot dobott el, amelyben kábítószergyanús fehér port találtak a nyomozók.
„A testvérek ruházatátvizsgálása során előkerült további három darab, kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett simítózáras műanyag tasak. Az ügyben kirendelt igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy a két férfinál talált zacskók tartalma új pszichoaktív anyagnak minősül.
Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.”

.

Kedves Olvasó! És te őrködtél már valaha a Szigeten vagy valamilyen más rendezvényen? Ha igen, akkor szereted ezt a munkát csinálni?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

.

—–

idézett rész forrása: police.hu

One Response to SZIGET: JÓL TELJESÍTENEK A BIZTONSÁGI ŐRÖK

  1. Jászberényu János Sándor szerint:

    Igen még Valamikor 2007 ben!Akkor is volt ám melo Böven! 🙂 Miskolcon Az Opera Fesztiválon Dvtk Mecseken Magán rendezvényeken! 15 éve Aktiv Szolgálatban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.