SZIGET FESZTIVÁL: SZIGORÚ BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK A NÖVEKVŐ TERRORFENYEGETETTSÉG MIATT

in-kal1

A hírTV tudósítása szerint kiemelt biztonsági intézkedéseket vezettek be az augusztus 10-én kezdődő Sziget Fesztivál fő szervezői.

A karszalagok immár a személyes azonosíthatóságot is szolgálják, ezáltal pontosan tudható lesz majd, melyik vonalkóddal ki is lépett be a rendezvényre. A beléptetésnél csak személyazonosságot igazoló okmányokkal lehet majd áthaladni. Ez az első körös szűrés nagyban és hatékonyan hozzájárul ahhoz, hogy a hamis okmánnyal vagy rossz szándékkal érkező vendégeket szűrni lehessen.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő úgy véli, hogy a növekvő terrorfenyegetettség miatt van szükség az egyre szigorúbb biztonsági intézkedésekre. „Évek, évtizedek óta vannak ilyen előírások, szúró-vágó eszközt vagy baltát vagy bármit, amivel komoly sérüléseket lehet okozni, értelemszerűen nem szabad bevinni, most ez ki lesz terjesztve, most már nagyon sok helyre folyadékokat sem szabad bevinni, ahogy egy repülő fedélzetére sem szabad ezeket felvinni. A biztonsági intézkedések értelemszerűen, ahogy nő a terrorfenyegetettség, úgy komolyodnak.”

Forrás:

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/sziget-fesztival-szigoru-biztonsagi-intezkedeseket-vezettek-be-1354082

fotó: http://hirekhirek.network.hu

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.