MINDENT A SZEXÉRT? – AZ ASSZONY, AKI 16 TUBUS SÍKOSÍTÓT LOPOTT

BIZTONSÁGI MOZGÓLÉPCSŐ

A kosár helyett a táskába tette a szükséges termékeket, fizetni ugyanis a gyanúsítottnak nem állt szándékában.

Nem volt pénze, hogy megvegye magának és családjának a szükséges dolgokat, ezért inkább ellopta azokat. A biztonsági őr 12 doboz védőkrémet, 16 tubus síkosítót és két csomag csokoládédrazsét talált a budapesti asszonynál, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.
S. Z. M.-nét 2015. november 13-án este állították elő a rendőrök, miután a komáromi üzlet biztonsági kapuja lopást jelzett a gyanúsított távozásakor. Az eltulajdonított termékeket a 34 éves asszony táskájában találta meg a biztonsági őr. A nő bevallotta, hogy lopni érkezett a városba. Budapesten szállt fel a buszra és meg sem állt Komáromig. Azt is elmondta, hogy családjának lopott, az eltulajdonított termékeket nem állt szándékában továbbértékesíteni.
A szabadlábon védekező asszony ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A hír forrása: police.hu


Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.