SZEXET IS AKART A RABLÁS UTÁN

rendőrség.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett és erőszakos közösülés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. László 48 éves pomázi lakos ellen.

.

.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2010. június 28-án az esti órákban ment be egy csobánkai családi házba és ott rátámadt a 85 éves sértettre, akit a földre lökött. A férfi eközben az idős asszonytól pénzt követelt. M. László átkutatta a lakást és többször fellökte és megfenyegette a sértettet azzal, hogy megerőszakolja és megöli. Ekkor a néni közölte a gyanúsítottal, hogy a pénz a konyhában van. A 48 éves férfi megragadta a sértett nyakát és kihúzta a konyhába, ahol a megfélemlített asszony átadta neki a pénzt. Ezt követően M. László a sértettet a kanapéra lökte és szeméremsértő módon fogdosta, simogatta, valamint csókolgatta. A gyanúsított ekkor az utcában fényt látott, ezért a cselekményét abbahagyta és elment a helyszínről.

A bejelentést követően a szentendrei rendőrök adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki. A kitartóan végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként öt évvel később azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Lászlót. A pomázi férfit a nyomozók 2015. szeptember 28-án 13 óra körüli időben – a lakásában – elfogták és a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság két nappal később elrendelte M. László előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

forrás: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.