SZÉGYELLEM AZ ŐRTÁRSAIMAT

Levél: „A ……..-nál dolgozom. Miután szombatonként bezár a ……, csak mi őrök maradunk ott. Tök kiszámítható a helyzet, ellenőrzést hétvégén sose szoktunk kapni.

És itt kezdődik az én problémám. Miután teljesen kiürült a terület, a kollégáim inni kezdenek és ez az, ami engem nagyon zavar. Úgy berúgnak, hogy van olyan, hogy azt se tudják, hogy mit is csinálnak. Nem is olyan régen, az egyikük ilyen állapotában összetört valamit. Szerencséjére ki tudta magyarázni magát egy kamu sztorival. A kárt bár megtéríttették vele, de nagyobb balhé nem lett az egészből.

Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom. Hiába próbálok beszélni velük erről, csak röhögnek és próbálnak rávenni, hogy “lelkizés helyett inkább igyak én is velük”.
Spicliskedni nem szeretnék, de így se jó. Nem akarom beköpni őket, 24/24-ben dolgozok, tehát mostanában tényleg a fél életemet a munkahelyemen, ezek között az emberek között élem. Azt sem akarom, hogy árulónak tartsanak, hogy kiközösítsenek. Meg azt is tudom, hogy némelyiküknek milyen hatalmas gond lenne az, ha elvesztené az állását. A viselkedésük miatt szégyellem őket és már magamat is. Különösen az a kellemetlen, amikor átmegyek a közeli boltba kajáért, mert a többiek onnan is szokták hordani maguknak az italt. El tudom képzelni, hogy az eladók mit gondolhatnak rólam is, mikor meglátják a security feliratú ruhát rajtam. Már gyűlölöm a szombati szolgálatokat.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.