RENDŐRKÉZEN A BIZTONSÁGI ŐRT BÁNTALMAZÓK

bilincsEgyre durvább világban élünk, ezért a munkájukat végző őrök is mindinkább ki vannak téve a szóbeli vagy akár a tettleges inzultusoknak. A szórakozóhelyeken, italokat – is árusító – vendéglátóegységekben aztán meg különösen el tudják engedni magukat az emberek. Évekkel ezelőtt az én egyik hozzátartozóm is őrködött pár hónapig egy ilyen helyen.  Nem volt egy lepukkant késdobáló, a törzsközönség is eléggé konszolidált volt. Ennek ellenére nem igazán lelkesedtem a dologtól, mert  féltettem a rokonomat, hogy nehogy olyan  történjen meg vele, mint amiről a lenti tudósítás is szól:

.
„A járőrök 2015. augusztus 12-én éjjel 11 óra körül Székesfehérváron, a Fő utcán igazoltattak két férfit, akikről megállapították, hogy percekkel korábban egy vendéglátóegység székeit dobálták és rugdosták, majd egy biztonsági őrt is bántalmaztak. A kiérkező rendőrök a 27 éves K. Tamást és a 26 éves F. Gergelyt elfogták és előállították őket a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkét személyt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.”

.
Reménykedjünk, hogy az elkövetők megkapják majd a méltó büntetésüket!

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz az esetről? A munkavégzésed során téged bántottak már vagy próbáltak már bántani – akár szavakkal, akár tettleg – olyanok, akikkel szemben intézkedtél?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

.

—-

Idézett rész forrása: www.police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.