RABLÁS AZ ÁRUHÁZBAN – FELLÖKTE A BIZTONSÁGI ŐRT

BIZTONSÁGI MOZGÓLÉPCSŐ

Az egyik szentesi áruházból szempillaspirált tulajdonított el egy szarvasi nő. A biztonsági őrt fellökve távozott a helyszínről. Néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat.

A gyanú szerint egy 36 éves nő az egyik szentesi áruház szépségápolási osztályán egy szempillaspirált emelt le a polcról és rejtett el kabátjában 2016. február 29-én, 17 óra 10 perc körüli időben. A szolgálatban lévő biztonsági őr – észlelve a cselekményt- a pénztártól való távozást követően a szarvasi nőt visszatartotta. A gyanúsított ellenállt, a szempillaspirállal a kezében a biztonsági őrt félrelökte és a helyszínről elmenekült.
Néhány órával később elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szarvasi lakost. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A 36 éves nőt őrizetbe vették, a Szentesi Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

rablas

Kedves Olvasó! (Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

hír és kép forrása: police.hu

4 Responses to RABLÁS AZ ÁRUHÁZBAN – FELLÖKTE A BIZTONSÁGI ŐRT

 1. Dankó Mihály szerint:

  Ha nem lökte volna fel az őrt,akkor csak lopás lett volna,így meg rablás.
  Így járt,tuti megérte egy ezer forintos szempillaspirál miatt 3-5 évig ülni.

 2. Hány kiló az őr. Sajnos ez az élet.

 3. Nagy Attila szerint:

  Nem feltétlen az a lényeg hány kiló az őr.
  A jogrend a lényeg.
  Sajnos anno évekkel ezelőtt is meg kellett tenni, hogy a boltban ahol voltam folyamatosan lopkodó bandát is rablásra kellett “rávenni”.
  Mindig csak egy kicsit loptak de volt hogy naponta 2x is.
  Ezért a rendőrök nem sok mindent tudtak tenni. Egyszer fellökték a kollégát, onnan csoportosan elkövetett rablás lett.
  Mivel előző nap is igazoltatták őket lopás miatt így hamar meg lettek.
  Hogy mit kaptak nem tudni, az egész brancs azóta nem volt a boltban.

 4. LACI szerint:

  Elgondolkodtató,hogy a törvény nem áll az őrök mellé,még csak egy”közfeladat ellátó”személynek sem minősítik!a postás közfeladat ellátó személy,a buszvezető a polgárőr ugyancsak!őket ha bántalmazzák akár éveket adnak érte!a biztonsági őr,ha van pénze polgári peres úton elindulhat,de szerintem,semmi értelme!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.