PARFÜMTOLVAJOKAT FOGTAK A BIZTONSÁGI ŐRÖK

boltbizt_

A bolti őrködés nem egy könnyű pénzkereseti mód. Főleg nem egy drogériában, ahol a szebbnél szebb csomagolású, illatosabbnál illatosabb portékák könnyen kísértésbe hoznak egyes embereket. Van, aki a polcra kitett árucikkből „csak” fújkál, keneget magára egy keveset. Bele se gondolva abba, hogy eme tettének rá nézve milyen következményei lehetnek. És olyan is akad, aki nem cicózik, nem aprózza el a dolgokat, hanem dobozszám próbálja elemelni a márkásabb v. kevésbé márkás termékeket.

A police.hu híradása szerint 2015. augusztus 17-én nem sokkal 20 óra előtt egy győri illatszerüzletben 3 nő több doboz parfümöt rejtett el a táskájába, majd fizetés nélkül megpróbáltak távozni. De a biztonsági őrök a kijáratnál feltartóztatták a tolvajokat és értesítették a rendőrséget. A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az elkapott bátonyterenyei lakosok ellen.

Gratula a biztonsági őröknek! 🙂

Kedves Olvasó! Neked volt már valamilyen okból kifolyólag emlékezetesebb intézkedésed, fogásod – akár boltban, akár máshol?  Dolgoztál már drogériában?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

———
info forrása: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.