ŐT KERESI A RENDŐRSÉG EGY BIZTONSÁGI ŐR BÁNTALMAZÁSA MIATT

kék1

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040/1150/2015. bűnügyi számon folytat eljárást garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az elkövető 2015. október 2-án 10 óra 25 perckor Kazincbarcikán, a Fő tér 39. szám alatt lévő közintézményben dühöngött, az ajtókon lévő névtáblákat letépte, majd elment a helyszínről. Mintegy 20 perc múlva visszatért és a biztonsági őrt előzetes szóváltást követően bántalmazta és újfent ismeretlen helyre távozott.

A garázdasággal gyanúsítható férfi személyleírása:
A képen látható feltételezett elkövető 30 év körüli férfi, körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú. A férfi az elkövetéskor kék-fekete felsőruházatot és kék színű farmernadrágot viselt. A férfiról a hivatal biztonsági kamerája felvételt készített:

.

kék2

.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az esettel kapcsolatosan további információval, vagy az elkövető személyéhez köthető adatokkal rendelkeznek tegyenek bejelentést személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámán. Emellett a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), illetve a 112-es központi segélyhívón. A bejelentők adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

.

hír forrása: police.hu

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.