ÖNGYILKOSSÁGRÓL BESZÉLT…AZONNAL KI IS RÚGTÁK

Levél: “Nem akarok hazudni, nagy baromságot csináltam. Családi problémáim miatt nagyon ki voltam készülve idegileg és ezért aztán azt mondtam a munkahelyemen az egyik kollégának, hogy öngyilkos leszek, tettem mindezt a fegyver betárazása közben – mivel éppen készülődtem szolgálatba állni -.

Valami olyasmiket mondhattam, hogy legszívesebben kinyírnám magamat, meg hogy tele van a f…om… meg ehhez hasonlókat….
Az tény, hogy látszódhatott rajtam, hogy nagyon ki vagyok bukva, de az az eszembe se jutott, hogy ezeket a szavaimat valaki komolyan fogja venni, hiszen én sem gondoltam komolyan. Viszont a kollégám ezeket meghallván már rohant is a főnökséghez, és olyan dumát levágott, hogy csak néztem, mint Jani a moziban…. Nem hogy megnyugtatni próbált volna, hanem elrohant a főnökhöz, aki behívott magához, s közös megegyezéssel haladéktalanul, pillanatok alatt kirúgott az állásomból.
Már arra is gondoltam, hogy mivel állítólag még 4 embertől meg kell szabadulni a cégnél, hogy ezért még esetleg kapóra is jöhetett nekik a kibukásom. Most már minden mindegy! Sajnos így történt, hogy most már nincsen se feleségem, se állásom! Anyagilag is a csőd szélén állok. Úgy érzem, hogy ebből a kilátástalan helyzetből már képtelen vagyok kilábalni.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.