ÖNGYILKOS LETT EGY BANKBAN DOLGOZÓ BIZTONSÁGI ŐR

Egy héttel  ezelőtt  – március tizenharmadikán – Celldömölkön öngyilkos lett egy bankban dolgozó középkorú biztonsági őr. A tragédia állítólag családi okokra vezethető vissza. Az illető 35 évnyi házasság után vált el a feleségétől. Hogy miért hullott szét ez a család azt nem tudhatjuk, de általánosságban elmondható, hogy az alacsony fizetés miatti létbizonytalanság és ebből adódó konfliktusok, valamint a gyakran havi 200-300 vagy még több munkaóra nem igazán szokott jót tenni az őrök magánéletének.

Arról nincs pontos információ, hogy saját vagy szolgálati fegyverével oltotta-e ki az életét.

Viszont a Vaol.hu munkatársa által megkérdezett  „neve elhallgatását kérő vagyonvédelmi szakember elmondta, a bankokban olyan fegyveres biztonsági őrök látnak el szolgálatot, akiknek az orvosi alkalmasság és a vagyonőri igazolvány megléte mellett fegyverjártassági vizsgával is rendelkezniük kell. Szolgálatba lépésükkor a szolgálatvezetőnél veszik fel a fegyvert, majd a szolgálat végén neki is adják le. Ahol csak egyetlen őr van, ott elképzelhető, hogy magának kell elzárnia a fegyvert egy szekrényben, persze minden szigorúan dokumentálva van.

Nagyon ritka esetekben elképzelhető az is, hogy a fegyvert nem a bankban, hanem egy telephelyen veszi magához a vagyonőr, egy azonban biztos, szolgálati fegyverét nem viheti haza.”

Részvét az elhunyt őr családjának! 🙁

 

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

………………….

Idézett rész forrása:

http://vaol.hu/hirek/fegyver-bankfiok-biztonsagi-or-1824269

One Response to ÖNGYILKOS LETT EGY BANKBAN DOLGOZÓ BIZTONSÁGI ŐR

  1. nagy mihály szerint:

    Az alvállalkozók hibája!!!!Nem fizetnek szabadságot se üzemanyagot se pótlékot sok esetben fenyegetőznek be sem jelentenek és még cseszegetnek is!Ki csi bérért!Mert a kötelezőbért sem adták meg sőt szerződést sem adnak akkor milyen lehet a bejelentés!!!!!!?????Sajnállom a kolegàt én 25 éve vagyok ebben!!!!Tönkre tesznek az alvállalkozók!Szociállisan egészségileg remélem hamarosan börtönbe végzik teljes vagyonelkopzással!Miért nem lehet 1 stabil bizt cég azaz a kamara!!!!!??????????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.