MINÉL TÖBB A LEDOLGOZOTT ÓRA, ANNÁL TÖBB A FIZETÉS

Levél: „Egy olyan helyen vagyok, ahol eredetileg hárman váltogattuk egymást, majd amikor az egyik őrtársam egy másik cégnél talált állást, utána ketten maradtunk.

A területi igazgatónk megbeszélte velünk, hogy hogyan is szeretnénk, jöjjön-e harmadik kolléga vagy sem. Mi az utóbbit választottuk, így most 24/24-ezünk. Nekem és a váltótársamnak is elfogadható ez, mert minél több az óra, annál több a fizu. Ez így sokkal jobb, mintha egyik munkahelyről rohannék egy másikra másodállást végezni.
Akkor van egyedül gond, ha esetleg valamelyikünk váratlanul nem jön, mert míg találnak  helyettesítőt, addig a meglevőnek kell helytállni. De ilyen nem igazán szokott lenni. Egy alkalommal volt csak ilyen, a kollégám annyira belázasodott, hogy nem tudott dolgozni. Akkor 48 órát voltam bent egyfolytában. A főnökök tudtával volt naponta 4-5 óra alvási lehetőségem, így ki lehetett bírni.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?
(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.