MEGVERTÉK A SZEKSZÁRDI KÓRHÁZ PORTÁSÁT

cropped-biztonsagior_375px.jpg

Legyünk őszinték, a kórházakban dolgozó biztonsági személyzet – akár közvetlenül az adott intézmény, akár vagyonvédelmi cég alkalmazásában áll -, nincsen túlfizetve. Ráadásul a terep sem a legkönnyebb, hiszen a páciensek a betegségükből adódóan érzékenyebbek, és a hozzátartozóik is feszültebbek, ingerültebbek lehetnek „normál állapotukhoz” képest. Így aztán könnyen kialakulhat egy-egy konfliktus, aminek gyakran a személyzet – pl. orvos, ápoló vagy akár a portás, őr – a szenvedő alanya.

A parkolással különösen sok gond szokott lenni. Ezért nem olyan meglepő az, ami Szekszárdon történt.
Az Origo információja szerint szerdán este megverte a szekszárdi kórház portását egy 34 éves tolnai férfi. Állítólag a támadó rossz helyen parkolt, és amikor a 41 éves portás megkérte, hogy álljon arrébb, akkor ezen összeveszett vele, majd pedig többször megütötte. A portás megsérült, a férfi ellen eljárás indult.

A portásnak mihamarabbi jobbulást!

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.