MEGÜTÖTTE A BIZTONSÁGI ŐRT

BIZTONSÁGI MOZGÓLÉPCSŐ

A Dombóvári Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy kurdi fiatalkorú lány, valamint egy döbröközi férfi ellen.

Egy dombóvári áruházból tettek bejelentést a rendőrségre, mert 2015. december 2-án 21 óra 45 perckor az áruház biztonsági őrei észlelték, hogy egy fiatal lány az áruházból whiskyt, poharakat, illatosítót, míg a társaságában lévő férfi húst kísérelt meg eltulajdonítani. A szolgálat munkatársai a két személyt az áruház biztonsági irodájába akarták kísérni, de a tetten ért lány az egyik biztonsági őrt többször megütötte, majd a helyszínről elmenekült. A férfi a másik biztonsági őrrel dulakodott, majd fellökte. A cselekmény következtében a szolgálat egyik munkatársa megsérült. Az őrök a férfit a helyszínen visszatartották.

A rendőrök a helyszínre mentek, majd a 23 éves döbröközi férfit a helyszínen, fiatalkorú társát később egy igazoltatás során fogták el. A lány az eltulajdonított dolgokat az áruház közelében elrejtette, később azokat a rendőröknek megmutatta. A dombóvári nyomozók a 17 éves fiatalkorút rablás bűntett, a 23 éves férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Az ügyben az eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

hír forrása: police.hu

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.