MEGÉRI NAPJAINKBAN VAGYONŐRNEK LENNI?

Levél:Leírom, hogy mi is történt velem a tanfolyam elvégzése óta. 2 hónapja sikerült elhelyezkednem egy cégnél, de azóta már 2 szerződésem is volt. Az elsőre azt mondták, hogy az nincs is.

Aztán  vetettek velem ruhát, amit ugye majd levonnak a béremből. Bérletről, gumibotról vagy bármilyen támadáselhárító eszközről ne is álmodjak! Még zseblámpáról se, pedig állandóan éjszakás vagyok – telephely őrzése – . Ha kell, akkor vegyem meg magamnak! A beosztást is megkaptuk, nekem 10 napom lesz megalázóan alacsony órabéren. Arra a kérdésemre, hogy esetleg nem lehetne-e több napom: HA NEM TETSZIK, LE LEHET SZÁMOLNI!

Voltam tájékozódni más cégnél is, de ott 3 napot kellene ingyen menni 12 órába “betanítás” címszó alatt. (Se bérletet, se étkezési támogatást nem ad, csak vegyek magamnak egy nadrágot és egy cipőt, ő meg ad egy nyakkendőt meg inget.)

És még nem is biztos, hogy felvesz.

Na szóval, kidobtam az ablakon kb. 90000 forintot a tanfolyamra meg a többi papírokra. És még egy utcaseprő is többet keres nálam! Ja, és persze nem verik agyon egy telephelyen, ahol egyedül van, mert se rádiót, se telefont nem adnak. Tehát a sajátomat kell használni, amit a cég nem finanszíroz. De a diszpécsernek jelenteni kell ugye a szolgálatba lépést. Meg ugye csekkolni rendesen kell ám!

Nem jósolok nagy jövőt annak, aki a személy- és vagyonőr tanfolyamot most végzi el.

Sőt, én még azt se tudom, hogy holnap mit eszik a családom! Na, erről ennyit! Remélem másnak sikerült elhelyezkednie normális cégnél – már ha van ilyen itt, Magyarországon -.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

2 Responses to MEGÉRI NAPJAINKBAN VAGYONŐRNEK LENNI?

  1. Masszor Vagyonőr szerint:

    Emberek,az mind ostoba,aki ma vagyonőrnek megy,és kifizet a tanfolyamért 90Ezret!!!A fent írtakra csak annyit,hogy hagyd ott a fenébe őket,őrködjenek ők,addig ameddig nem késő!!!

  2. Péter szerint:

    Én annó még 135 ezerért vizsgáztam és 95 napig tartott.igen vannak szemét cégek . De van szemétláda munka válaló is akik miat itt tart ez a szakma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.