MEGÉRI PÉNZ-, ÉRTÉKSZÁLLÍTÓKÉNT DOLGOZNI?

biztonsagior_375px

A pénzszállítók bár a munkájuk során óriási kockázatot vállalnak, de az alacsony vállalási árak miatt nincsenek túlfizetve.

Ahogy ők látják a saját helyzetüket:
„…Sajnos nagy a felelősség, és a mi kis bérünk, zsoldunk a megélhetésre is alig elég. Családok mennek tönkre, hullanak szét, csak mert az ember  becsületes, és látástól vakulásig dolgozik…”
„…A felelősség nagy, a pénz miatt is, és a testi épség megóvása miatt is. Hogy épségben hazaérj a kollégáddal, minden nap. Ehhez képest a fizetés nem nagy. De a sok cseszegetés és a pénz miatt a stressz annál nagyobb…”


Egy volt pénzszállító kálvária: Az RTL tudósítása szerint a napokban  „levelet kapott a börtönből – az  egyik feltételezett elkövetőtől – az a férfi, akit még 2005-ben lőttek lábon egy budaörsi hipermarketnél egy pénzszállító-rablásnál. Az ügy vádlottja annak ellenére jutott a címhez, hogy a korábbi biztonsági őr az adatai titkosítását kérte a bíróságtól. A Fővárosi Ítélőtábla vizsgálatot indított, hogy kiderüljön ki  hibázhatott”.

 

 

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a fenti történetről,  dolgoznál pénzszállítóként? (Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

videó forrása: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/levelet-kapott-a-tamadojatol

One Response to MEGÉRI PÉNZ-, ÉRTÉKSZÁLLÍTÓKÉNT DOLGOZNI?

  1. kisslolo68 szerint:

    Tisztelettel ha ez a tescos rablás volt nézzéz meg az árúház kamerafelvételét sok érdekes dolgot fognak látni.Egyszer mutatták meg a hírtévében délután estére már nem volt meg ,a neten sem lehetett megtalálni.
    üdv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.