MAGYARORSZÁGOT IS MEGFENYEGETTE AZ ISZLÁM ÁLLAM

sec2

A vagyonőröknek szerintem ezentúl még fokozottabban kell majd  figyelniük, hiszen éberségükkel akár a saját és mások életét, testi épségét is megmenthetik. (Gondoljunk csak pl. arra az esetre, amikor tavaly novemberben egy biztonsági őr akadályozta meg a robbanószerekkel felszerelkezett   terrorista bejutását a párizsi Stade de France-ba!)

A Washington Times cikke szerint  “az Iszlám Állam sajtócégének felhívása úgy fogalmaz: ma Brüsszel, holnap Portugália és Magyarország is lehet célpont. Egy szakértő szerint utóbbi két államot azért említették, hogy nyomatékosítsák: egyetlen európai ország vagy főváros sincs biztonságban az ISIS támadásaitól. Egyik kollégája pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a földrész lakói nem bíznak kellőképpen egymásban, ezért nem működnek együtt a lehető legszorosabban a további robbantások elhárítására.”

hír forrása:  http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=197854

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.