LEHET, HOGY TÖBB EMBER ÉLETÉT IS MEGMENTETTE, MOST MÉGIS FEL SZERETNÉK JELENTENI

Levél: “Először is jelezni szeretném, hogy nem rólam van szó, hanem az egyik – most már volt – kollégámról, akivel egymást váltogattuk huszonnégyes beosztásban.

Egyik este, amikor éppen ő volt szolgálatban váratlanul megjelent ellenőrizni a területi igazgató. Szerinte a váltótársam részeg volt, és ezért őt azonnal ki is rúgta. Ő ült be helyette őrködni reggelig. Viszont a kollégám mikor szeretett volna az autójával távozni, azt nem engedte meg neki, egyszerűen nem nyitotta ki a kaput, hogy elmehessen. Azt mondta, hogy gyalog oda megy ahova akar, részegen viszont nem engedi, hogy autóba üljön. Mivel az őrtársam nem akarta az éjszakát az udvaron tölteni, ezért végül bement az épületbe. Ekkor a területi igazgató a bejárati ajtókat magukra zárta, majd a kulcscsomót magához vette,  így lehetetlenné téve az esetleges későbbi távozást is. Így reggelig ott kellett, hogy maradjon bezárva a kollégám. Kérdésem, hogy nem lehetne-e ezért feljelenteni a területi igazgatónkat?”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.