KITÜNTETTÉK A VAGYONŐRT

Denes-Gyorgy

2016. március 1-én a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kitüntetésben részesítette Dénes Györgyöt, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém megyei Szervezetének tagját.

 

A vagyonőr a közismert veszprémi pékségi támadás során tanúsított hősies helytállásáért kapott elismerést. (2015. június huszonnyolcadikán a Nyugalom Biztonsági és Vagyonvédelmi Kft. munkatársát azért riasztották az egyik veszprémi pékségbe, mert ott egy maszkkal eltakart arcú, kalapáccsal felfegyverkezett támadó – az irodában tárolt készpénz megszerzése végett – túszul ejtette a bolt alkalmazottját. A helyszínre kiérkező Dénes György a figyelmeztető lövések leadása után célzott láblövéssel tette ártalmatlanná az őt is fenyegető támadót. A fegyveres biztonsági őr intézkedése – ahogy azt a későbbi vizsgálatok is megállapították – szakszerű és jogszerű volt.)

A kitüntetés átadása, valamint az őrrel készült interjú a Veszprém Tv felvételén 02:40-től tekinthető meg:Mi is gratulálunk a vagyonőrnek! 🙂


Kedves Olvasó! (Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm!)


kép forrása: biztonsagpiac.hu

hír  forrása: http://www.szakmaikamara.hu/index.php?&pg=hirek19&do=read&newsID=1228

2 Responses to KITÜNTETTÉK A VAGYONŐRT

  1. Kerekes Péter szerint:

    Biztosan megérdemelte!

  2. Borgula ferenc szerint:

    VÉGRE ! Ez melyik országban történt ? Mert ahol a bűnelkövető elleni fellépést díjazzák, az egy jó hely lehet ! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.