KITÜNTETTÉK A RABLÓT LÁBON LÖVŐ VAGYONŐRT

.

2015. június huszonnyolcadikán a Nyugalom Biztonsági és Vagyonvédelmi Kft. munkatársát azért riasztották az egyik veszprémi pékségbe, mert ott egy maszkkal eltakart arcú, kalapáccsal felfegyverkezett támadó – az irodában tárolt készpénz megszerzése végett – túszul ejtette a bolt alkalmazottját.  A helyszínre kiérkező Dénes György a figyelmeztető lövések leadása után célzott láblövéssel tette ártalmatlanná az őt is fenyegető támadót. A fegyveres biztonsági őr intézkedése –  ahogy azt a későbbi vizsgálatok is megállapították – szakszerű és jogszerű volt.

.A néhány nappal ezelőtt megtartott Veszprém Megyei Vagyonőrök Családi Napján Dénes György a pékségbeli támadás során tanúsított példamutató helytállásáért elismerésben részesült.
Rajta kívül még 3 másik Veszprém megyei vagyonőr – Andróczi Zoltán, Takács János és Mészáros Lajos – munkáját, szakmai tudását is díjazták. Kiváló Vagyonőr kitüntetést kaptak.

.

.

A kitüntetéseket Német Ferenc, az SZVMSZK országos elnöke adta át Sánta Károly megyei kamarai elnök jelenlétében. Dénes György Elter Attilától, a kamara Baranya megyei szervezetének elnökétől külön jutalmat vehetett át.

Gratulálunk a díjazottaknak! 🙂

 

.

.Kedves Olvasó! A te munkádat már elismerték a főnökeid valamikor, valahogyan? (szóbeli/írásbeli dicsérettel, jelöltek valamilyen – pl. Kiváló Vagyonőr – kitüntetésre, adott a munkáltatód pénzjutalmat stb…)

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

.

képek forrása:
szakmaikamara.hu
veol.hu
infó forrása: a szakmai kamara sajtóközleménye

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.