KIRÚGJÁK A BIZTONSÁGI ŐRÖKET A BKV-TÓL

s4

Az Index szerint január elsejével leálltak a mozgólépcsők a felújított 1-es villamos vonalán, ugyanis az ott dolgozó biztonságiakra nincs pénze a BKV-nak.

A mozgólépcsőnél eddig azért kellettek az őrök, mert még mindig nem készült el a megfigyeléséhez szükséges (a metróhoz hasonló) számítógépes távfelügyeleti rendszer. Most aztán mivel se távfelügyelet nincs, se pedig pénz a biztonságiakra, ezért a mozgólépcsőket le kellett állítani.
Állítólag nem csak az 1-es villamos vonalán van probléma, az Index úgy tudja, hogy az év elejétől a metró biztonsági őri állománya is drasztikus létszámcsökkentésen esik át.


forrás:

http://index.hu/belfold/budapest/2016/01/05/kirugjak_a_biztonsagi_oroket_a_bkv-tol/

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

One Response to KIRÚGJÁK A BIZTONSÁGI ŐRÖKET A BKV-TÓL

  1. ZOTYI szerint:

    NEM RÚGJÁK KI AZ ŐRÖKET, HISZEN A BEJÁRATISOK KÖZŰL ÁLLTAK OTT.VISSZA ÁLL A HELYÉRE ÉS KÉSZ.NEM TUDOM MIÉRT KELL VALÓTLANSÁGOKAT LEIRNI.LEHET.. HOGY SOK ŐRT KIRUGNAK DE A MOZGÓLÉPCSŐ LEÁLLITÁSÁVAL EZ NEM FÜGG ÖSSZE.EGY VOLT BEJÁRATIS ŐR.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.