KETTES FOKOZATÚ TERRORKÉSZÜLTSÉG! A MAGYAR VAGYONŐRÖK ÉS VAGYONVÉDELMI VÁLLALKOZÁSOK FIGYELMÉBE!

s6

“Magyarországon március 22-től 2-es fokozatú (magas) terrorveszély van! Felkérjük Önöket, hogy kísérjék figyelemmel a gyorsan változó európai biztonsági helyzetet!

Amennyiben gyanús viselkedést, magára hagyott ismeretlen csomagot találnak, kövessék a szakma szabályait és értesítsék a hatóságokat!

Nem kívánunk pánikhelyzetet előidézni, de tisztában vagyunk azzal, hogy ha Magyarországon terrortámadás következne be, akkor azzal a biztonsági őrök találkoznának elsőként. Vigyázzanak Magukra, az Önökre bízott emberi életekre és vagyontárgyakra!

A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara egyúttal részvétét fejezi ki az elmúlt hónapok terrorcselekményeinek áldozatai iránt nemzeti és vallási hovatartozástól függetlenül!

Az SZVMSZK elnöksége”

a hír forrása: http://szakmaikamara.hu/index.php?&pg=hirek&do=read&newsID=459

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

2 Responses to KETTES FOKOZATÚ TERRORKÉSZÜLTSÉG! A MAGYAR VAGYONŐRÖK ÉS VAGYONVÉDELMI VÁLLALKOZÁSOK FIGYELMÉBE!

 1. Rákosi János szerint:

  A rendvèdelmi szervek talán nem hiába toborozzák átkèpzèssel a bátor ès tapasztalt vagyonőröket :-)!

 2. Szilágyi Lilla szerint:

  Szép napot kívánok mindenkinek, csak annyit szeretnék elmondani ezzel a figyelem felkeltő irányzással kapcsolatban hogy nem mindig a vagyon őrrel van a baj. Két fajta vagyonőr létezik. Az egyik aki odateszi magát és hisz benne hogy a munkája fontos, és megbecsült tagja a társadalomnak, a másik csoport megfáradt hitevesztett kihasznált, csalódót. Mindegy mi az csak fizessenek sokszor, az sem fontos hogy menyit csak esetleg ne üljön otthon. Valójában a magyar vagyonőri szakma erről szol ma Magyarországon és nagyon sok ember örül hogy dolgozhat.
  Terror veszély: Mi is tartozik ebbe a fogalomba? Ez nem a vagyonőr dolga hanem az erre képzet egységek feladata ezzel foglalkozni. Hogy miért? Mert ők azok a kik ÉRTENEK HOZZÁ, kaptak megfelelő képzést és tudják mi a dolguk, és itt a kulcs szó! Megfelelő képzés alatt nem olyan képzésre gondolok ami legutóbb volt, hanem olyanra amit szakemberek oktatnak és válaszolnak kérdésekre, ami foglalkoztatja a vagyonőröket. Lehet, hogy nagyon sok olyan dolgot el lehetne kerülni ami akár emberi élet veszélyével is járhat.
  És nem egy olyan ember ad utasítást az elhagyott csomagot észlelő munkáját jól végző vagyonőrnek akik csak azt akarja megúszni, hogy nehogy kiderüljön hogy fogalma nincs mit kell ilyenkor csinálni.
  Majd későbbiekben megpróbál mindet megtenni, hogy a helyszínen levő saját kollégáját minél jobban hülyére venni és bebizonyítani hogy kizárólag minden az Ő hibája volt.
  MI a megoldás??
  Van megoldás mindenre,odafigyelni, törődni kell a vagyonőrökkel és segíteni azokat az embereket akik szível lékelek dogoznak és szeretnének mindenkin mindig segíteni.
  Folyamatosan képzésre van szükség, hogy érezze az őr hogy nem kell csak azért döntést hoznia mert az állása és a megélhetése múlhat rajta.
  Ebben az esetben sokkal nagyobb a tét és mindenkinek oda kell figyelni mindenre.
  HA valami olyat írtam le ami butaságnak hangzik mindenkitől elnézést kérek, de én úgy gondolom, hogy ez a dolog mindenkit érint. Én nagyon boldog lenék ha veszély esetén egy vagyon őr segítene rajtam. További kérdéseket, vagy reagálásokat várom az alábbi élérhetőségemre.

  Köszönettel Sz.Lilla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.