IRREÁLIS MUNKAADÓI ELVÁRÁSOK?

Levél: “Egy kiürítésre váró telephelyet őrzök 24/48-ban. Se a telephelyen, se annak környékén nincs ember. Olyan helyen vagyok, amerre nem jár senki. Legfeljebb egy engem ellenőrizni akaró ellenőr, bár eddig még az se jött sose. Olyan állapotban vagyok, hogy lassan már az ő látogatásának is örülnék. Azzal, hogy egész nap nem tudok kihez szólni talán még meg is békélnék.

Az igazi gondom, hogy a járőrözésen, csekkoláson kívül mást nem csinálhatok. Na jó, az megengedett, hogy a köztes szünetekben egy fából készült székre leülve egyek. De más semmi! Alvásról szó sem lehet, egy csekkolást sem hagyhatok ki, róhatom a köröket éjjel, nappal. Háttérzajként nem lehet se tévéznem, se rádióznom, a laptop sem megengedett, mert állítólag elterelné a figyelmemet a munkáról. Könyvet se olvashatok a következő járőrözésig hátralévő  időmben. A telefonálás is felejtős. Teljesen le vagyok választva a világtól. Úgy érzem, hogy megőrülök, megőrjít ez a csend, és az, hogy olyan lassan vánszorog az idő. Bár még csak 1 hete kezdtem itt a munkát, de rájöttem, hogy ezt én nem bírom így tovább. Már nem érdekel, hogy mi lesz, sz.rok a szabályaikra, behoztam a tabletemet és egy könyvet is. Azért mert a soros járőrözésig elolvasok pár sort, attól még nem szenved hátrányt a munkám.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

4 Responses to IRREÁLIS MUNKAADÓI ELVÁRÁSOK?

 1. Zsolt szerint:

  Nyugodtan vigyel be radiot,könyvet…es igaz. 24/48-ban 4ora pihenő jár!!!

 2. Gábor szerint:

  Hasonló körülmények között teljesítem a szolgálatom. Annyi a különbség, hogy itt megengedett a rádió, pihenő itt sincs.

 3. Frenki szerint:

  Nem értem a problémát… Ha nincs ott senki, nem jár oda senki, akkor ki miatt is nem lehet csinálni semmit?

 4. varga Attila szerint:

  Nincs baj ha nem ad pihenőt,ha ellenőrzik neki másfèl millióba fog kerülni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.