HAZALOPTA VOLNA A MUNKÁJÁT, DE AZ ŐRÖK ELKAPTÁK

biztonsagior_375px

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. október 22-én 7 óra 43 perckor tettek bejelentést, miszerint egy salgótarjáni gyártelep biztonsági őrei a kiléptető kapuban elvégzett gépjármű átvizsgálás során lopáson  értek tetten egy alkalmazottat.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az általa vezetett tehergépjármű rakterében  olyan fémből készült alkatrészeket rejtett el, melyeket engedély nélkül próbált meg az üzem területéről kivinni, hogy azt később eladja. A nyomozók a P. Zoltán salgótarjáni lakóhelyén és garázsában megtartott házkutatáson további – a munkahelyéről származó – munkadarabokat és az eltulajdonított alkatrészekből összeszerelt kész termékeket találtak, melyeket lefoglaltak.
A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja a további eljárást.

.

hír forrása: police.hu

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.