HÁNY MUNKAÓRÁT DOLGOZNAK HAVONTA AZ ŐRÖK?

Levél: „Augusztusban végeztem el a tanfolyamot, és azóta még nem tudtam elhelyezni. Néhány napja úgy látszott, hogy végre rám köszönt a szerencse. Egy ismerősöm ajánlott egy vagyonőri állást, ahol azonnal kellett volna kezdeni. Szerda kivételével a hét minden áldott és kevésbé áldott napján menni kellett volna. Ez nem is baj. Hanem a gondom az, hogy napi 15 – 16 órás szolgálatokat vártak volna el.

Nehéz dilemma elé kerültem, mert szerettem volna munkába állni, de egy ilyen beosztású állást nem tudok elvállalni, ha megszakadok se, hacsak be nem költözök a munkahelyre. (Mire hazaérnék a családomhoz, szinte azonnal indulhatnék is vissza.)

Már az is meglepett, hogy ilyen feltétellel alkalmaznak embereket, de azon aztán végképp meghökkentem, hogy aki helyett keresték a munkatársat az több mint 2 évig képes volt így dolgozni.

Nem vagyok egy lusta ember, de ezt az emberek maximális kizsákmányolásának érzem,  300 – 400 órát dolgozni havonta, piti összegért.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?
(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.