EMBERTELEN MUNKAKÖRÜLMÉNYEK

A levélíró munkahelyén nincs se víz, se WC, se áram, csak 40 fok árnyékban …. na meg a dolgozót megfigyelő kamerák:
Levél: „Üdvözlöm! Régóta vagyok már ennél a cégnél, de változó területeken látok el szolgálatot. Eddig minden munkát, amit kaptam lelkiismeretesen el is végeztem!

Havonta 300 óra felett dolgozok, évek óta nem kaptam semmilyen fizetésemelést. (A magas óraszám azért van, mert nem akarnak új embert felvenni.) 3 hónapja egy építkezés őrzésével bíztak meg. (Huszonnégyezek, egy kollégával váltogatjuk egymást.)

Egy olyan fémkonténerben van az őrhelyem, ahol egy széken és egy asztalon kívül nincs semmi, se áram, se semmi… A „bódéban” 40 fok meleg van, kint is legalább annyi.
Nem törődik senki se velem. Senkit se érdekel, hogy van-e ivóvizem vagy hogy esetleg rosszul érzem-e magamat! Nincs kézmosási lehetőség és mellékhelyiség sincs. WC-re csak a szomszéd épületbe tudok menni, de ha átmegyek, akkor nem látom, hogy mi is történik az általam őrizendő területen.

Az építtetőtől (megbízótól) pár hete azt az utasítást kaptam, hogy üljek kint a bódé előtt, és onnan figyeljek. Miközben a kamerákon keresztül – amiket felszereltetett – ő meg engem figyelhet, és ha esetleg valami nem teszik neki, akkor jelentheti a tudtomon kívül a biztonsági cégem vezetőjének!”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról? Te is dolgoztál már nehéz munkakörülmények között?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.