ELTŰNÉS MIATT KERESI A RENDŐRSÉG

sápi1

Sápi Attila 2016. január 5-én 20 óra körüli időben élettársa budapesti, XV. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott életjelet magáról. (Se az autóját, se a személyes papírjait, de még a mobilját se vitte magával.)

A 43 éves férfi körülbelül 174 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú és átlagos testalkatú. Haja rövid, barna színű, szeme szintén barna. Egyik vállán egy, a háta irányába terjedő nonfiguratív tetoválás látható. Eltűnésekor zöld színű kabátot, fekete színű melegítőt és fekete színű sportcipőt viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki Sápi Attila tartózkodási helyéről vagy az eltűnésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Monori Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

sápi2


A magánbiztonsági ágazatban dolgozók számára onnan lehet ismerős Sápi Attila neve – az Origo szerint -, hogy 100 százalékban ő a tulajdonosa a tavaly október óta felszámolás alatt álló Toro Security System Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaságnak. A cég magánnyomozással és vagyonvédelemmel foglalkozott, és a rendelkezésre álló adatok szerint 2011-ben érte el a legnagyobb adózott eredményét. Akkor 3,7 millió forintos bevételre tettek szert. Aztán mivel az idők folyamán a vállalkozás több mint százmillió forintos adótartozást halmozott fel, ami több mint 180 napig fennállt, ezért kerülhetett sor a felszámolására.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

hír forrása:

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/eltunes-miatt-keresi-a-rendorseg-1
http://www.origo.hu/itthon/20160113-korozik-az-eltunt-mszp-s-kepviselot.html


képek forrása:
police.hu
zuglo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.