ELEGE LETT A VAGYONVÉDELEMBEN TAPASZTALHATÓ VADNYUGATI VISZONYOKBÓL

Mai levelünk írója besokallt. Elege lett a vagyonvédelem területén tapasztalható vadnyugati viszonyokból, a bejelentés nélküli foglalkoztatásból, az állandó túlóráztatásból, az alacsony órabérekből. Elege lett a bérek késve történő kifizetéséből, és abból is, hogy a kevéske fizetéséből jogellenesen levonják még a formaruhája árát is. És mivel úgy érezte, hogy segítségre sehonnan nem számíthat, így elhatározta, hogy ezentúl Ő saját maga fog majd igazságot szolgáltatni….. lopni fog….. a „gazdagoktól”…

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a vagyonőrök túlnyomó többsége nem úgy gondolkodik, mint a levél megírója. S én se értek egyet vele. De ennek ellenére leközlöm a levelet, mert rávilágít az ágazatban tapasztalható kaotikus állapotokra, és arra is, hogy milyen következményekkel is jár az, ha valaki folyton azt tapasztalja, hogy a főnökei simliznek:


„Én már nem foglalkozom a Kamarával, az ott tapasztalható mutyizásokkal, összefonódásokkal. A vállalkozók trükközéseibe is belefáradtam. Szólni ellenük értelmetlen, ezért inkább egy ideje a munkahelyeimen azt lopok, amit érek. Ezzel nem csak kárpótlóm magamat a munkaadóim által ellopott járandóságaim miatt, hanem megpróbálom elérni azt is, hogy a Megbízó kirúgja a munkaadóimat. Legutóbb a ……-ben szolgáltam, közel kétszázezer forintos cuccot vittem haza. Úgy, hogy a végén nem is rám gyanakodtak. Azt mondták nem figyeltem eléggé a tolvajokra. Az ezt megelőző munkahelyemen pedig szerszámokat, üzemanyagot, alkatrészeket vittem el, ki tudja milyen értékben. Vegyétek már észre, hogy ezt csak így lehet! Meg kell élnem, fejlődnöm, haladnom kell, mert különben csak nélkülöző „rabszolga” maradok életem végéig. És itt megjegyzem: Nem vagyok lopós!!! A szegényektől, nincstelenektől, átlagos emberektől nem veszek el semmit. „

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

One Response to ELEGE LETT A VAGYONVÉDELEMBEN TAPASZTALHATÓ VADNYUGATI VISZONYOKBÓL

  1. varga Attila szerint:

    Amig ez a szakma arrol szól hogy a bisztosìtok máskèpen nem fizetnek csak ha örző vèdő cèg vèdi őket.Tingli tangli telephelyek,aBoltokról nem is beszèlve,az őrrel akarnak dolgoztatni mert rá èr plussz a bèrek a bèka feneke alatt. Mikor lessz rend a szakmában!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.