COMBON HARAPTA A BIZTONSÁGI ŐRT A BETÖRŐ

sec2

A police.hu oldalon olvasható közlemény szerint  “2016. július 10-én 11 óra 11 perckor az egyik vagyonvédelmi cég alkalmazottjának jelzése alapján a rendőrök megjelentek egy  debreceni – jelenleg használaton kívüli – hotelnél, mivel az épületbe ismeretlenek betörtek.

A járőrök  azonnal a helyszínre mentek, ahol egy férfit és egy nőt fogtak el. Az épületet őrző  biztonsági őr a rendőrök kiérkeztéig visszatartotta a két helyi lakost, akik közül a férfi beleharapott az őr combjába, hogy el tudjon menekülni.

A megalapozott gyanú szerint az elkövetők a hotel egyik ablakát törték be és úgy jutottak be az épületbe, majd ott egy szatyorba összepakoltak különböző műszaki cikkeket, amelyeket el akartak lopni.

A rendőrkapitányságra előállított 28 éves N. Mihályt és a 29 éves S. Kingát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.”

hír forrása: police.hu

Kedves Olvasó!  Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.