BIZTONSÁGI ŐRT BÁNTALMAZOTT

biztonsagior_375px

A debreceni rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki a helyi autóbusz-pályaudvaron egy biztonsági őrt bántalmazott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytat büntetőeljárást a 23 éves J. Péterrel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 9-én 19 óra 15 perc körüli időben a Debrecen, Külső vásártéren található autóbusz-pályaudvar várótermében egyik ismerősével hangoskodott, ezért a biztonsági őr odament hozzájuk. A 23 éves férfi szóváltásba keveredett a biztonsági őrrel, akit meglökött és lefejelt. A sértett az esetről bejelentést tett a rendőrség ügyeletére, támadóját pedig a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A járőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Pétert, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a balmazújvárosi férfit gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

.

hír forrása:

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/bantalmazta-a-biztonsagi-ort

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.