BÉLELT TÁSKÁVAL PRÓBÁLKOZOTT, MÉGIS ELKAPTÁK A BIZTONSÁGIAK

sec1

A biztonsági őrök a megmondhatói annak, hogy a bolti tolvajok milyen ötletesek tudnak lenni, mikor az eltulajdonítani kívánt dolgot próbálják meg eltüntetni. Van, aki a ruházatába rejti vagy a testére veszi fel, más egy olcsóbb termék dobozába teszi, és olyan is akad, aki bélelt táskával próbálkozik.

.
„A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Richárd budapesti lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves férfi 2015. augusztus 18-án 10 óra 30 perc körüli időben az egyik szolnoki műszaki áruházban a bélelt táskájába tett egy nagy értékű mobiltelefont és azzal fizetés nélkül távozott. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték az esetet, a férfit visszatartották és értesítették a rendőrséget. A rendőrök a budapesti lakost előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.”

.
Gratula az éber biztonsági őröknek! 🙂

.

.
Kedves Olvasó! Neked volt már valamilyen okból kifolyólag emlékezetesebb intézkedésed, fogásod – akár boltban, akár máshol?
(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

.

—–

idézett rész: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.