AZ ŐRT SZEXUÁLISAN ZAKLATJA AZ EGYIK FŐNÖKE

Levél: “Szeretem a munkámat, a kollégákkal is jól kijövök. Egyedül a megbízó üzemeltetési igazgatójával vannak problémák. Szinte az első munkanapomtól kezdve obszcén vicceket mesél nekem, illetve alig félreérhető célozgatásokkal próbálja a tudtomra adni, hogy tetszem neki, s hogy a legszívesebben mit is csinálna velem.

Viszont engem ő egyáltalán nem érdekel, mert négy éve járok egy fiúval, akivel már az esküvőnket tervezgetjük. Ezt többször mondtam is az igazgatónak, de továbbra is úgy viselkedik, mintha ezt meg se hallotta volna. Gyakran megérinti “véletlenül” a kezemet, karomat, hajamat, de volt már olyan, hogy a térdemet is.

Egyik alkalommal  jött kifelé a recepció mögött lévő diszpécseri szobából, és mikor elment mellettem – pont telefonáltam – ráütött a fenekemre, majd sietősen távozott a mélygarázsba. Ez nagyon felháborított. Gondolkodtam is azon, hogy őrszolgálati jelentést készítek az esetről, de ezt a végén mégse tettem, mert nagyon szégyelltem a történteket, s nem akartam, hogy mások esetleg a szájukra vegyenek. A területi igazgatómnak szóban viszont megemlítettem a dolgot. De nem hinném, hogy ő bármit is lépett volna, mert azóta sincs változás a zaklatóm viselkedésében. ”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

One Response to AZ ŐRT SZEXUÁLISAN ZAKLATJA AZ EGYIK FŐNÖKE

  1. Bíró Marcsi szerint:

    Csapd képen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.