AZ ŐR ROSSZUL LETT A MUNKAHELYÉN, DE SENKITŐL SE KAPOTT SEGÍTSÉGET

 

Levél: “Szóval az én történetem az, hogy megkezdtem a 24/48-as szolgálataimat egy irodaházban.

Kiderült, hogy 5 perc bóbiskolásért is már pénzt vonnának le. 2 óra alvás volt megengedve legálisan egy faasztalon!!  Erre én közöltem velük, hogy  vonjanak csak, de csak  bírósági végzéssel, semmi probléma… Ezt követően át is helyeztek egy másik helyre. 

Ez a hely egy szintén irodaház része, csak itt a lépcsőházban kell ülni egy széken. Mindenféle kommunikáció saját zsebből kell hogy történjen, pl. a váltáskérés is. Nos az én telefonomon nem volt pénz. Rosszul lettem a körülmények miatt, tekintve hogy kicsi, levegőtlen, fülledt  volt a helyiség, a szívem kezdett rakoncátlankodni. 7 db visszahívós sms-t küldtem, hogy hívjon vissza a kedves szolgálatvezető. Ez nem történt meg, úgyhogy szívfájdalmakkal 4 emeletet gyalogoltam le. Szerencsére most már jól vagyok, nem vagyok beteg, nincsenek  szívproblémáim.  Csak a hely fülledtsége és vízhiány miatt lettem rosszul. De ha idősebb lennék és valami komolyabb problémám lett volna, akkor  ott pusztultam volna meg, mindez 500 forintért megy óránként.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.