AZ ŐR, AKI AZÉRT KERÜLT BAJBA, MERT SZERETTE VOLNA MEGVÉDENI A SZAKMA BECSÜLETÉT

A levelet író bolti őr –  lopáson ért egy embert, akiről kiderült, hogy szintén biztonsági őr –  szerette volna megvédeni a szakma, a többi őr becsületét…rosszul jött ki a történetből…:

Levél: „Szeretnék megosztani veled egy történetet. Aztán ha úgy ítéled meg, hogy ez mást is érdekelhet, akkor tedd nyilvánossá!

Biztonsági őrként bolti lopáson tetten értem egy személyt, mivel nem volt nála semmilyen okmány rendőri intézkedést kértem. Eljárás indult ellene lopás szabálysértése miatt.

Tudnod kell, hogy a fent említett embernek nem ez volt az első ilyen akciója. Aztán hallottam, hogy egy áruházban dolgozik, mint vagyonőr.

Erről meg is győződtem, és megkerestem az áruház vezetőjét és tudomására juttattam, hogy ki is dolgozik náluk őrként (bizonyítva az állításomat a lopási jegyzőkönyvvel). Na mármost az illetőt ugyan elbocsátották, de ő engem feljelentett a rendőrségen – a jegyzőkönyv miatt .

Így most én kerültem kellemetlen helyzetbe. Csak azért, mert úgy gondoltam, hogy igenis egy áruház vezetőjének joga van tudni azt, hogy milyen biztonsági őr védi, óvja az üzlet árukészletét.”

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?
(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.