AZ EMBERCSEMPÉSZEK AZ ŐRBÓDÉ KÖZELÉBEN TESZIK KI A MENEKÜLTEKET

Levél: “Ha pár hete az mondja nekem valaki, hogy a munkahelyem előtt az arabok látványa megszokott dolog lesz, azt kinevetem. Aztán megjelent az első, majd a következő és a vonulásuk  a mai napig tart.

A rendőrök szerint itt rakják ki őket az embercsempészek. Pici túlzással szinte az őrbódémnál teszik ki őket. Amúgy nem egy forgalmas hely az, ahol őrködöm. Ezért meglepő, hogy miért pont itt történik mindez. Mivel az embercsempészeknek köszönhetően egyre több migráns lett, megjelent a Dögkeselyű FC 2.0 is, azaz egyes taxisok is feltűntek. Most már néha olyan mozgalmas ez az eredetileg csendes környék, mint egy isztambuli bazár. Az migránsokat mint leendő kuncsaftokat üldözik a taxisok (és fordítva: a taxisokat is az arabok), a taxisokat pedig rendőrök próbálnák távol tartani. Szóval mindenki itt kőröz mindenki körül. A bevándorlók – a rendőrök is kérdezik – nekem sok gondot nem okoznak, az épületet, amit őrzök, békén szokták hagyni. Ha kiállok cigizni az őrbódé elé, max. akkor  jönnek hozzám érdeklődni, hogy hol is vannak. Az viszont rossz érzés, mikor tőlem tudják meg, hogy igen, nagyon jól sejtik, tényleg át lettek verve.  A váltótársaim szerint túl érzékeny vagyok, ők csak nevetik őket. Nekem ez annyira nem megyek, lehet, hogy idővel majd megszokom a helyzetet, de most  viszont valahogy olyan kellemetlen érzés a rossz hírt közölni velük, főleg mikor gyerekkel vannak. És általában azzal vannak.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt  ne gyűlölködve, hanem kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.