ÁLLÁST KERES

felkéz

 

Kedves Álláskeresők!

Ha az álláskeresős hirdetéseteket (akár a vagyonvédelmet, akár más iparágat érint is az) szeretnétek megjelentetni az oldalamon, akkor azt a következő módokon juttathatjátok el a számomra:

1. A Facebookon (https://www.facebook.com/%C3%81ll%C3%A1sok-inf%C3%B3k-vagyonv%C3%A9delem-wwwbiztinfocom-351156598240798/timeline/ )
– kitehetitek az üzenőfalra,
– elküldhetitek számomra priviben.
2. Valamint írhattok ide is : kapcsolat kukac biztinfo pont com


A neten bolyongó adathalászok, meg a nem éppen jó szándékú emberek miatt:
1. Minél kevesebb személyes adat legyen a hirdetési szövegetekben!
2. Olyan elérhetőséget adjatok meg (e-mail, telefonszám), amit szükség esetén – pl. ha hirtelen hirdetések tömkelege zúdul a postafiókba – gond nélkül meg is tudtok szüntetni!


A hirdetésben pár szóban legyen leírva, hogy fő- vagy mellékállásként (esetleg nyugdíj vagy tanulás mellett), helyileg hol és milyen állást kerestek, mikori kezdéssel, milyen szakképzettségeitek vannak, hány éve dolgoztok azon a területen… stb..


Az álláshirdetéseiteket a biztinfo.com oldalra fogom kitenni, és itt 2 hónapig lesz elérhető. (Ha nem másban állapodunk meg.)

FONTOS! A biztinfo.com egy nyílt honlap, így a feltöltött tartalmakról a Google robotja bizonyos időnként automatikusan mentést készít, ami a keresőben addig érhető el, amíg a következő látogatáskor nem készül újabb. Így aztán előfordulhat, hogy egy beírás a törlése után a Google másolataként még egy kis ideig elérhető marad az interneten!

One Response to ÁLLÁST KERES

  1. Eszik László szerint:

    Keresek munkahelyet, ahol személy–és vagyonőr, kazánfűtő-központi – fűtészerelő B kategória szükséges, gyakorlattal min 24..48 órás, vagy 24–36 órás szolgálatra..lehetőleg Bács..Csongrád megye…Szolnok megye…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.