A VAGYONŐR TÖBBSZÖR IS LOPÁSON ÉRTE, MÉGIS MOST Ő LESZ A FŐNÖKE…

Levél: „Több mint négy éve dolgozom a mostani munkahelyemen, a ……. nevű biztonsági cégnél. Néhány héttel ezelőtt tudtam meg, hogy cégváltás lesz. Maradhatok az új cégnél, de a gondom az, hogy az új főnököm egy olyan kollégám lesz, akit több alkalommal lopáson értem.

Közel két éve dolgoztam már ennél a cégnél, mikor ez a lopós kolléga közénk került. És mindig, mikor lehetősége van lop mindent, visz mindent, amit csak ér. Eddig minden alkalommal, amikor észleltem a lopást, azonnal jeleztem a történteket a főnökömnek, aki mindig valahogy elsimította az ügyet. Egy budapesti logisztikai központban őrködünk, ahol többen vagyunk szolgálatban. Mikor megtudták a többiek, hogy beköptem az enyveskezű kollégát, akkor még én lettem a szemét. Eléggé ki is közösítettek maguk közül. Pedig egyszerűen nem volt más lehetőségem, mint a lopásokat jelezni, mivel nem akartam azt, hogyha kiderülnek a lopások, akkor esetleg én legyek a hibás.

Nem tudok másik állást szerezni, ezt a mostanit szeretem, de itt már senkiben sem bízom meg. 46 évesen, és nőként sok választásom nincs, kénytelen vagyok maradni… majd meglátom, hogy mi lesz. Azt elképzelni se tudom, hogy milyen lesz egy ilyen tolvaj főnöknek dolgozni.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

One Response to A VAGYONŐR TÖBBSZÖR IS LOPÁSON ÉRTE, MÉGIS MOST Ő LESZ A FŐNÖKE…

  1. Tutyi Mutyi szerint:

    Inkább nem írok semmit,ez a szakma amúgy is a poklok pokla alatt van,de egy biztos:fejétől bűzlik a hal!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.