A TEK ELFOGTA A BIZTONSÁGI ŐRT IS MEGSEBESÍTŐ RABLÓKAT

biztonsagior_375px

Idén szeptember tizenegyedikén kiraboltak egy irodát a főváros VIII. kerületében lévő Gaál Mózes utcában. A bűncselekmény során a biztonsági őr is megsérült, annyira, hogy hozzá mentőt is kellett hívni. A rendőrség most fogta el az elkövetőket.

.

.

A háromfős társaság tagjait – beazonosításuk után – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével 2015. december 7-én a reggeli órákban a Budapest VII., XXI. kerületi és szentendrei lakcímeiken elfogták, majd előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták őket.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Gábor 2015. szeptember 11-én 15 óra 30 perc körüli időben megjelent egy Budapest VIII. kerületi, aranykereskedéssel foglalkozó cég irodájában. A férfi fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette az ott dolgozó három személyt, majd felszólította őket az arany ékszerek és a készpénz átadására. Amikor az egyik sértett el akarta hagyni a helyiséget, a férfi a fegyver markolatával több alkalommal megütötte, majd a három dolgozó kezeit és lábait ragasztószalaggal megkötözte, az irodában található ékszereket és pénzt egy sporttáskába tette, és ismeretlen helyre távozott.
A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetéséhez az információkat D. Róbert adta B. Gábornak, Sz. Dániel pedig a szervezésben segítette a férfit.


hír és videó forrása: police.hu


Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.