A RENDŐRSÉG KERESI A BIZTONSÁGI ŐRT BÁNTALMAZÓ FÉRFIT

A rendőrök keresik azt az ismeretlen férfit, aki előbb szóváltásba keveredett egy üzlet biztonsági őrével, később pedig többször bántalmazta is. Az eset még május 25-én történt, az egyik XI. kerületi – Tétényi úti – üzletben. Mivel a rendőrség azóta nem találta meg a tettest, ezért kérik most a lakosság segítségét!

kp2

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotókon látható személyt felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 381-4300 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A hír és a képek forrása: police.hu

One Response to A RENDŐRSÉG KERESI A BIZTONSÁGI ŐRT BÁNTALMAZÓ FÉRFIT

 1. RÉTI ISTVÁN szerint:

  FURCSA, DE A FELTETT FOTÓK NEM SUGALMAZZÁK A VÁSÁRLÓ TÁMADÁSI SZÁNDÉKÁT.
  1. FOTO. A BIZTONSÁGI ŐR TÁMADÓ HARCI ÁLLÁSBAN. A VÁSÁRLÓ LEENGEDETT KÉZZEL.
  2. FOTO. A BIZTONSÁGI ŐR ÁLLRA MÉRT ÖKÖLÜTÉSÉT, A VÁSÁRLÓ NEM KÖZVETLEN VISSZATÁMADÁSSAL, -MERT MEGTEHETNÉ- HANEM EGY ELSÖPRŐ HÁRITÁSSAL SEMLEGESITI.
  3. FOTO. A VÁSÁRLÓ LEENGEDETT KEZEKKEL TŰRI A TESTÉRINTÉST. A KISLÁNY ÉRINTÉSÉT IS NYUGALOMMAL, TEHÁT ŐT ÉRZÉKELVE FOGADJA.
  A FOTOK ALAPJÁN NEM LÁTOK BÁNTALMAZÁSI ESETET A VÁSÁRLÓ RÉSZÉRŐL…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.