A KERÍTÉST ÁTUGORVA ÉRKEZETT AZ ŐRT ELLENŐRIZNI…

Azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy sajnos szükség van a dolgozók ellenőrzésére. Az őrök többsége magától is tisztességgel végzi a munkáját, de vannak olyanok is, akik minden adandó alkalmat megragadnak a legkülönbözőbb fegyelemsértésekre és ezzel kockáztatják még az őrtársaik állását is.  Ezért nem is lehet csodálkozni azon, hogy a munkaadók a legkiszámíthatatlanabb módokon és időpontokban próbálnak ”razziázni”.

Tudok olyan esetről, amikor éjjel egykor mentek ki egy telephelyre. Próbáltak volna bejutni, de ez csak egy sorompó felnyitása után történhetett volna meg. Hiába nyomták az autó dudáját, az őrbódéban levő dolgozó egyszerűen semmire sem reagált. Végül egy távolabbi ponton őrködő kolléga segítségével sikerült valahogy kapun belülre kerülniük. De a portásként nem igazán jól funkcionáló ember még akkor is békésen aludt, vélelmezhetően valami ütős itókának köszönhetően.
Ha viszont nincs másik őr, akkor marad a kerítés átugrása.

,
Levél: „Váratlanul ellenőrzést kaptam. Felháborító, hogy a kerítésen mászott át ez az ember. Ehhez joga van? Ha kutya van és megharapja, akkor mi lett volna? Azt meg különösen gusztustalan, hogy állítólag  fényképet készített, amin éppen lehunyt szemmel vagyok. És rám fogta, hogy alszom, ezért még pénzlevonást is ki akarnak róni, de ebbe nem egyezek bele.”

.

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?

(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

One Response to A KERÍTÉST ÁTUGORVA ÉRKEZETT AZ ŐRT ELLENŐRIZNI…

  1. Laki Lajos szerint:

    Én nem dilyazom az ilyen szintű ellenőrzést,szerintem ez nem becsületes dolog,velem is tőrtént hasonló,a megbizó csicskása a kapun mászott be a területre,amig én a másik részen tartózkodtam,ez egy olyan őrzendő terület volt ahol ellenőrzés során a kapura nem lehetett rálátni,kérdeztem a ficsúrt hogy hol a k……a…….jött be megsem várt még oda érjek,skúrizott amerre jött a kapun átmászva távozott. gumibottal a kezembe nem értem el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.