A GYÁR ÉBER ŐRE BETEKERCSELT TOLVAJOKAT FOGOTT

biztonsagior_375px

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint M. András előre megbeszélte a 35 éves társával – L. Csabával -, hogy a tápiószelei munkahelyükről rézsodronyt tulajdonítanak el. A gyanúsítottak 2015. szeptember 23-án 6 óra 30 perc körüli időben – a ruházatuk alá rejtve – összesen közel 50 kilogramm rézvezetéket rögzítettek a testük köré és a kiléptető kapu megkerülésével megpróbálták elhagyni a gyár területét. A biztonsági őr ezt észlelte és a két férfit feltartóztatta.

A Tápiószelei Rendőrőrs járőrei a férfiakat a helyszínen elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A nyomozás során kiderült, hogy a két gyanúsítottnak a lopás elkövetéséhez segítséget nyújtott K. Roland, aki 2015. szeptember 23-án a hajnali órákban a gyár munkaterületén található dobról levágta azt a rézsodronyt, amit társai a műszak befejezését követően megpróbáltak kivinni a munkahelyükről. A 22 éves férfit a rendőrök még ugyanezen a napon 19 óra 30 perc körüli időben tápiószelei lakásában elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
A gyanúsítottak kihallgatásuk során elismerték a lopás elkövetését. Ellenük a további eljárást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság folytatja le.

Gratulálunk a gyár éber őrének! 🙂

.

A hír és a képek forrása: police.hu

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.