A CIVILLEL PERBEN ÁLLÓ VAGYONŐRNEK TÖBB MINT 7 MILLIÓ FORINTOT ÍTÉLT MEG A BÍRÓSÁG

bankiőr

A történet még 2007-ben kezdődött, akkor, amikor Varga Zoltán egy budapesti bankfiókban biztonsági őrként helyezkedett el. Úgy gondolja, hogy  egy év után azért azért rúgták ki, mert túl sokszor szólt, hogy a bérét nem a valós teljesítménye után kapja.  A Civil véleménye viszont az, hogy közös megegyezéssel távozott a munkahelyéről.

Varga végül  pert indított, ugyanis szerette volna megkapni a ki nem fizetett 50 000 forintját, amit a CBSz azért nem adott oda neki, mert álláspontja szerint  az őr nem az ő, hanem egy alvállalkozó (azóta már megszűnt cég) munkavállalója volt.

.

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

One Response to A CIVILLEL PERBEN ÁLLÓ VAGYONŐRNEK TÖBB MINT 7 MILLIÓ FORINTOT ÍTÉLT MEG A BÍRÓSÁG

 1. Puter Ádám szerint:

  Sziasztok!
  Sajnos a vagyonőrőket semmibe veszik meg kisemmizik vagy be van jelentve vagy nincs sajnálatos modón ez Magyarország!
  Én is dolgoztam egy vagyonőri cégnél 2 évet a legalján kezdtem 1 éven belül Csoport Vezető lettem,de nem is ez a lényeg amikor elküldtek mert hangot adtam-adtunk annak,hogy szó nélkül csak úgy levontak 15000 ft-ot az Ő állitásuk szerint szerződésszegés miatt ami röhej mert mind a 4 vezetőtől ugyan abban a pontban okot természetesen nem tudtak mondani!
  Vagyis csak annyit,hogy nem úgy megy a munka ahogyan azt elvárják igen ám,de olyan illetőkkel akiknek semmi papírjai nincsenek és úgy dolgoznak az ilyem illetőkknek fogalmuk sem volt,hogy mi is a Vagyonőri szakma ide már az útolsó hajléktalant is felvennék ahogyan én eljöttem az elég megalázó volt hárman adtunk ennek hangot mindnyájunkat el is küldték!
  Ha erről valakinek van véleménye nyugodtan felteheti!!!
  További szép napot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.