A BRFK TOBOROZ! JELENTKEZZ JÁRŐRTÁRSNAK!

Pályázat a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományába

Járőrtárs

beosztás betöltésére

(tiszthelyettesi besorolási osztály A besorolási kategória)

 

 

A pályázatra azok jelentkezését várják, akik 18. életévüket betöltötték, cselekvőképesek, állandó belföldi lakóhellyel, illetve legalább középfokú iskolai végzettséggel (érettségi) rendelkeznek, továbbá magyar állampolgárok és Budapest, valamint agglomerációjának lakosai.

A betöltendő beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr- járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak tapasztalt járőrvezetők (mentorok) irányítása mellett részt vesznek a járőrszolgálati feladatok ellátásában, objektumok őrzésében.

A felvételt nyert pályázók 2017. május 01. hatállyal a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkavállalójaként felnőttképzés keretében kerülnek beiskolázásra, melynek során 5 hónapos képzést és eredményes vizsgát követően őr-járőrtárs rész-szakképesítést szereznek. A képzést sikeresen teljesítők a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományába kerülnek kinevezésre 1 év próbaidőre.

A felvételt nyert pályázók a képzés során munkavállalói (bruttó 161.000 Ft garantált bérminimum), a próbaidő alatt pedig a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény szerinti illetményre jogosultak.

Fentieken túlmenően a 2/2017. (I.11.) BM utasítás alapján a felvételt nyert pályázók bruttó 200.000 Ft /év cafetéria juttatásra jogosultak.

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaidőrend: képzés idején hivatali, a hivatásos állományba vételt követően vezényléses.

Ruhanorma: egyenruha

A pályázat feltétele:

 •   fizikai alkalmasság;
 •   pszichikai alkalmasság;
 •      egészségügyi alkalmasság;
 •         kifogástalan életvitel, illetve hozzájárulás annak a szolgálati viszony létesítése előtti, valamint a szolgálati viszony fennállása alatti ellenőrzéséhez;
 •    büntetlen előélet;
 •    bizottsági elbeszélgetésen való alkalmasság.

 

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

 •     gépjárművezetői engedély megléte;
 •   államilag elismert nyelvvizsga;
 •   harcművészeti jártasság.

A jelentkezés határideje: 2017. március 20.

Pályázati dokumentumok:

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó részletes, olvasható, kézzel írt önéletrajzát, érettségi és hatósági erkölcsi bizonyítványának másolatát, valamint a kitöltött jelentkezési lapot és mellékleteit.

A pályázatot elektronikus úton a toborzo.brfk@budapest.police.hu címre, postai úton a BRFK Humánigazgatási Szolgálat részére (1139 Budapest, Teve u. 4-6.) lehet megküldeni, vagy előzetes telefonos egyeztetés alapján, személyesen is be lehet nyújtani fenti címen.

A munkakörre, illetve a felvételi eljárásra vonatkozó részletes felvilágosítást a BRFK Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak hivatali munkaidőben a 06-1/443-5000/31-595; 06-1/443-5000/32-888 és 06-1/443-5342-es telefonszámon, valamint elektronikus úton, a toborzo.brfk@budapest.police.hu címen.

A pályázót a szakmai vezetők személyes meghallgatást követően írásban értesítik döntésükről. A pályázatokat a kijelölt bírálóbizottság szakmai javaslata alapján Budapest Rendőrfőkapitánya bírálja el. Az érvénytelen, feltételeknek nem megfelelő, illetve határidőn túl benyújtott pályázatokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK LETÖLTHETŐEK INNEN:  https://sites.google.com/site/kepzesrejelentkezesfeltetelei/home/dokumentumok

————-

Információ és a kép forrása:

https://www.facebook.com/BRFK-B%C5%B1nmegel%C5%91z%C3%A9si-Port%C3%A1l-1625295504364187/?fref=ts

https://sites.google.com/site/kepzesrejelentkezesfeltetelei/home

 

3 Responses to A BRFK TOBOROZ! JELENTKEZZ JÁRŐRTÁRSNAK!

 1. Kenderesi Csaba szerint:

  Sajnos nekem nincs éretségim de 14 évet huztam le szerződéses katonaként miért nem felel meg éretségi helyet.Van “B-C” jogositványom.

 2. Petrovszki Berni szerint:

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy idén idul-e esetleg újabb képzés?!Sajnos a mostaniról lemaradtam.. 🙁

 3. László szerint:

  Érdekelne,hogy mikor indul képzés . Jelenleg még alkalmazásban állok a honvédségnél. Érettségi,B,C,E. jogosítvánnyal rendelkezem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.