A BIZTONSÁGI CÉG VEZETŐJE IS A VÁDLOTTAK PADJÁRA KERÜLT

s8

Biztosan sokan emlékeztek még rá, hogy 2011. január tizenötödikén a West-Balkán nevű szórakozóhely egyik rendezvényén a pánikba esett tömeg 3 lányt agyontaposott.

A történtek miatt négy személy lett elítélve, köztük H. István Ferenc biztonsági őr – a biztonsági szolgálat főnöke – is, aki tömegszerencsétlenséget okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt 2 év 8 hónap fogházbüntetést kapott, az ítélet felének végrehajtását 2 évre felfüggesztették.
A Magyar Idők nevű újság számol be arról, hogy ma azaz nov. negyedikén a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folytatódik az a pótmagánvádas eljárás (halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt), amit az egyik áldozat családjának jogi képviselője indított két, eddig felelősségre nem vont személy –  a rendezvények műszaki lebonyolításáért felelős ügyvezető és a biztonsági szolgálatot biztosító cég vezetője – ellen.  Az utóbbit  az ellenőrzés elmulasztásával vádolják.

.

Kedves Olvasó! Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.