A RÉSZEGES SZOLGÁLATVEZETŐ

A szolgálatvezetőkkel is akadhat időnként probléma:

Levél: „Tavaly valakinek a valakijeként érkezett hozzánk az új szolgálatvezetőnk, aki egy részeges fazon. Eleinte még normálisan is viselkedett, aztán ahogy egyre jobban befészkelte magát, úgy lendült bele az ivásba, és lett egyre rosszabb minden. Ha valami nincs úgy, ahogy ő eltervezte, akkor üvölt. Ha valakire pikkel, azzal úgy ba.zik ki, ahogy csak tud. Kedvenc kitolása, hogy levon a bérünkből, a hangulata határozza meg, hogy kitől, miért, mennyit. Megesett, hogy pusztán csak azért vont le, mert nem volt bekötve a cipő, pecsét volt a ruhán vagy a nyakkendő nem állt megfelelően.

Mindig mindent tudni akar. Hallgatózik, leskelődik utánunk, szóval tuti, hogy nem százas. Egy besúgója is akadt, aki mindig viszi neki a híreket. Annak mindent elnéz, ő késhet, akár végig is aludhatja a munkaidőt. Más meg ha nincs bent a szolgálat kezdete előtt 10 perccel, már rögtön kapja a megjegyzéseket, fenyegetéseket. Teljhatalma van, azt csinálhat velünk amit akar, teljesen szabad kezet kapott.

Most télen balesete volt, biztos akkor is részeg volt, a kocsija javításra szorult. Azóta amelyikünknek autója van, azt befogja sofőrnek. Telefonál, hogy mikor érkezik és hogy menjünk elé. Ha távozik, akkor el kell vinni, volt már hogy egészen hazáig. És mindezt úgy, hogy semmi benzinpénzt nem ad. Közben megjavították az autóját, de továbbra is velünk hurcolásztatja magát.

Ha viszont nem iszik, akkor nagyon rendes tud lenni. Ilyen egyre ritkábban van. ”

Kedves Olvasó! És te mit gondolsz a levélben olvasottakról?
(Ha hozzászólást írsz, akkor azt kulturált hangnemben tedd! Tartózkodj a – cégeket, személyeket – sértő, rágalmazó beírásoktól, mivel azok esetleges jogi következményei téged terhelhetnek! Köszönöm! 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.